Sfaturi de la cei mai activi fundraiseri 2014 – Dan Berteanu

19 August 2014

Usor, usor ne apropiem de pragul de 60.000 de ron asa ca dorim sa va oferim un nou rand de sfaturi de la cei mai activi fundraiseri. Astazi va prezentam povestea lui Dan Berteanu.

Dan Berteanu


Nu este prima oara cand fac fundraising dar sigur nici ultima. Am mai facut fundraising pentru Hospice, pentru alte ONG-uri si pentru cateva cauze personale (copii care aveau nevoie de ajutor pentru operatii in strainatate).

Sincer, cred ca singurul meu merit in ceea ce priveste succesul meu ca fundraiser este acela ca am prieteni, amici si cunoscuti cu suflet mare. Iar unii dintre ei au o situatie financiara mult peste medie. Nu am aplicat nicio strategie, ci am incercat doar sa-i sensibilizez fata de cauza pentru care militam la momentul cu pricina. Le-am scris simplu si din suflet iar ei de fiecare data au reactionat pozitiv.

Daca e ceva ce cred… sper… ca nu am facut este sa fiu agasant si sa-i fac pe oameni sa ”se simta prost” pentru ca nu doneaza. Nu am trimis niciodata aceleasi persoane mai mult de doua mesaje in care sa o rog sa doneze (iar astea au fost la distanta unul fata de celalalt). Cred ca mi-e teama ca nu cumva sa-i fac sa doneze de jena in loc sa doneze pentru ca fac un bine si ii misca cauza. Stii, eu cred ca atunci cand faci bine, donand sau facand voluntariat, nu ai nevoie de aplauze pentru ca satisfactia interioara ar trebui sa-ti fie suficienta.

Ma opresc sperand ca multi alti alergatori sa atinga si sa depasesca pragul de 3000 RON.

Il puteti sustine in continuare pe Dan Berteanu, donand pe acest link:
http://transmaraton.org/ro/competitors/view?hash=806c18b20fd63be11ead2930f3f5670d17c4dc14